PALVELUT

Ohjelmatoimisto palveluiden sekä oman tapahtumatuotannon lisäksi Artistbooking.fi tarjoaa muita palveluita sekä asiakkaille että artisteille.

Pomppulinnan vuokraus

Nyt voit vuokrata pomppulinnaa juhliisi! Pomppulinnan koko on 4,5 metriä (leveys), 5.5 (syvyys), 4 metriä (korkeus). Pomppulinna sopii kaikenlaisiin juhliin, esim. häihin, kesäjuhliin, syntymäpäiväjuhliin, jne. Pomppulinna on Porvoossa. Lue enemmän ehdoista ja hinnoista täällä.

Tapahtumatuotantoa ja konsultointia

Meillä on koulutettuja ja kokeneita tapahtumatuottajia jotka voivat auttaa sinua tilaisuutesi suunnittelussa. Aluksi määritellään talousarvio, ohjelma, tapahtumapaikka, henkilöstö tarpeet, catering toiveet ja tuotannon aikataulu. Seuraavaksi panemme suunnitelmat täytäntöön. Voimme vastata osasta tai koko kokonaisuudesta, aina huomioiden asiakkaan toivomuksia. Kyseessä voi olla vaikkapa firmajuhlat, joulujuhlat, konsertti tai häät. Ota heti yhteyttä!

Catering palveluita

Suunnitteletko juhlaa? Ota mielellään meihin yhteyttä jos tarvitset catering palveluita. Meillä on hyvät suhteet moneen catering yritykseen, ja löydämme varmasti sopivin vaihtoehto sinulle. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan juhlia yhdessä.

Juhlameikkejä

Meidän koulutettu ja kokenut kosmetologi on teidän palveluksessanne. Ottakaa yhteyttä ja kertokaa millaisia toivomuksia teillä on.

YHTEYDET

ARTISTBOOKING, PORVOO, FINLAND
INFO@ARTISTBOOKING.Fi
+358 40 6311 886

 

ARTISTIT